TÁMOGATÓINK / PARTNEREINK

A honlapot készítette és szerkeszti:
Havasi Marcell
Copyright 2018. © Samurai Judo Club.
Minden jog fenntartva.

2020. július
2019. augusztus
2019. július
2019. június
2018. augusztus
2018. július
2018. június

2020.07.20-24. Samurai tábor
Judó több csoportban, technikázás, gyakorlás, övvizsgák, sok-sok játék, strand, játszótér, röplabda, fagyizás, vidám szórakozás.
Így telt a szamurájok szokásos nyári tábora. Jó volt ismét együtt lenni, judózni, játszani és sokat nevetni!
Köszönet a fantasztikus 5 napért edzőinknek: Viktornak, Panninak, Eszternek, Eriknek és Bálintnak!


2019.08.12-16. Baja
A bajai nemzetközi edzőtábor idén is rekordokat döntögetett. A 2019.08.12-16 között lezajlott nagyszabású, itthon és külföldön is elismert judótáborban a Samurai JC idén is népes versenyzőgárdával vett részt. A reggeli futóedzések,a délelőtti és délutáni technikai valamint küzdelmi edzések sokat lendítettek a judokák fejlődésén,hogy mindenki a lehető legjobb formában kezdhesse az őszi versenyszezont.
A képeket ide kattintva nézhetitek meg!


2019.07.15-19. Samurai tábor
Közel ötven fővel, több csoportra bontva zajlott a szamurájok idei tábora, sok sok judóval, gyakorlással, övvizsga felkészüléssel, erősítéssel és persze játékkal.
A finom ebéd és a pihenőidő után változatos programok várták a kicsiket és nagyokat, délutánonként strand, játszópark, mozi, foci és végezetül uzsonna zárta a napot.
Pénteken délután pedig övvizsga zajlott 6-5-4 kyu fokozatokra a Samurai vizsgabizottsága előtt, majd 3-2-1 kyu övfokozatokra a Dan Kollégium vizsgabizottsága előtt.
Szívből gratulálunk mindenkinek a remek vizsga bemutatásokhoz és egyúttal köszönet a Samurai edzői team: Havasi Viktor, Csizmadia Eszter, Nizsalóczki Erik és Havasi Bálint kiváló felkészítő munkájáért.
A képeket ide kattintva nézhetitek meg!


2019. 06. 13-14. Samurai övvizsga és bemutató edzések
Ezek mind voltak a Samurai Sopron utcai és a Samurai Köböl Dojóban. Az ovis-kisiskolás, tanfolyamos és versenyző csoportok komoly vizsgával, színvonalas bemutató edzéssel és sok-sok vidámsággal, játékos "szülő-gyerek közös feladattal zárták a tanévet.
Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a sok munkát, kitartást és szorgalmat!


2019. 06. 19. Budapest
Itthon került megrendezésre a Combat Games, a Nemzetközi Iskolai Világbajnokság, melyen Dudás Morgan bronzérmet szerzett az orosz, brazil, azeri, ukrán ellenfeleket felsorakoztató -60kg-os súlycsoportban!
Gratulálunk neki!


2019. 06. 22. Övvizsga
Az Országos Dan Kollegium előtt sikeres 1 dan vizsgát tettek: Havasi Bálint és Joó Máté. A vizsgabizottság külön dicsérettel illette őket, mint a 24 vizsgázó közül a legszebb gyakorlatot bemutató párost! Máté a legjobb tori, Bálint a legjobb uke szerepében hozta el ezt a dicsőséget a Samurai JC-nek!
Szívből gratulálunk!


2018.08.06-08.08.-Bajai nemzetközi edzőtábor versenyző diák+serdülő+ifi korosztálynak..
Kísérő edző:Panni


2018.08.06-10. Baja
A bajai nemzetközi judó edzőtábor 2018-ban is óriási népszerűségnek örvendett, 13 ország 550 judósa vett részt az ötnapos programon 2018.08.06-10 között. A  Samurai JC diák-serdülő és ifi versenyzői is Baján készültek az őszi versenyszezonra, a napi három edzés (reggeli futás, délelőtt- délután technikai és küzdelmi edzések, erősítések) megfelelő terhelést biztosítottak a judokáinknak.


2018.08.06-10. Budapest
Fridrich Annamária olimpiai bírónk és klub edzőnk sikeresen teljesítette az IJF Academy Level 1 kurzusát, melynek gyakorlati képzését és vizsgáját a Budapest GP hetében szervezte meg a Nemzetközi Judoszövetség. A „Tokio2020” elnevezésű program keretében a világ nemzetközi bíróiból kiválasztott 36 olimpiai bírójelölt számára írták elő ezt a kurzust, ahol is a  Kodokan Egyetem által elfogadott és tanított 67 judó dobást, valamint 33 földharc technikát kellett a résztvevőknek begyakorolniuk és bemutatniuk.
A naponta kétszer három órás edzések, majd a több órás gyakorlati vizsga komoly megterhelést jelentett a résztvevők számára, melynek magas szakmai színvonalát a képzést vezető Daniel Lascau és Mark Huizinga személyes jelenléte biztosította. Oktatóként számos szakmai tekintély, egykori olimpiai és világbajnok versenyző is megjelent, többek között Neil Adams, Yeon Ki Young,  Katherine Fleury  segédkeztek az olimpiai bírójelöltek  judóedzésein. Magát vizsgát az IJF elnöke, Marius Vizer úr is megtisztelte és szívből gratulált a résztvevőknek.


2018.08.10-12. Budapest
A Budapest Judo GP-n  2018 . 08.10-12-én hatalmas mezőny gyűlt össze a világ minden tájáról. 86 ország majdnem hatszáz judósa lépett tatamira a Budapest Sportarénában. A világbajnokságot idéző színvonalas versenyen csodálatos magyar eredmények születtek: Ungvári Miklós(-73kg) és Tóth Krisztián(-90kg) aranyérmesek, Karakas Hedvig(-57kg) és Szabó Frigyes(-73kg) pedig bronzérmesek lettek!
Örömmel vettük, hogy az IJF Tour rangos eseményére három magyar versenybíró is meghívást kapott, ők mindnyájan a Samurai JC tagjai! Fridrich Annamária, Havasi Viktor és Fridrich Katalin rendkívül sikeresen bíráskodtak, mindhárom nap beosztották őket a döntő mérkőzésekre, ami munkájuk legnagyobb elismerését jelentette.
A Samurai JC utánpótlás válogatott judokái pedig testközelből lehettek részesei ennek a nagyszerű eseménynek, önkéntes segítőként dolgoztak az eseményen. Szívből gratulálunk mindenkinek!


Nyári napközis tábor 2018.07.16-20 között- Samurai tábor tanfolyamos gyerekek számára 7 éves kortól.
A részletekért kattints ide.

A helyszín Samurai-Köböl Dojo-ban, (Újbudai Ádám Jenő Általános Iskola épületében) XI.kerület Köbölkút u. 27.


2018.07.30-08.03-Salgótarjáni nemzetközi edzőtábor versenyző diák+serdülő+ifi korosztálynak.
Táborvezető: Hajtós Bertalan.
Kísérő edző:Panni


2018.07.30.-2018.08.03. Salgótarján
A Samurai JC elkezdte a felkészülést az őszi versenyekre, a klubjukban elvégzett két hetes alapozást és technikai képzést követően 2018.07.30-2018.08.03 között Salgótarjánban edzhettek, ahol Hajtós Bertalan vezetésével nemzetközi edzőtábort tartottak az utánpótlás korosztályok részére. 
A 200 fős mezőnyben a neves hazai klubok és a serdülő válogatott csapata mellett cseh, szlovák és román judokák is részt vettek a napi három edzésen. Reggeli futás, délelőtt-délután 8-10 küzdelmi edzés és technikai képzés szerepelt a programban. 
A Samurai versenyzők tisztességgel helytálltak egész héten, jövő héten pedig már az ország legnagyobb létszámú nemzetközi utánpótlás edzőtáborában, Baján fogják folytatni a nyári edzőprogramjukat.


Samurai JC nyári tábor 2018-beszámoló

Programokban és vidámságban gazdagon, nagyon szép időben telt a Samurai JC 2018-as évi nyári tábora, több, mint ötven(!) résztvevővel. 7-éves kortól várta a Samurai-Köböl Dojója a judózni vágyó gyerekeket és felnőtteket.
A délelőtti edzéseket bontott csoportokban (gyermek-ifjúsági-felnőtt) tudás és korosztály szerint tartották a szakedzők. A versenyzők a nap folyamán a klub erőnléti edzőjével további erő-állóképességi terheléses feladatokat végeztek, hiszen nekik már készülniük kell a közelgő nyári nemzetközi edzőtáborokra is.
A többfogásos, ízletes ebédet a judokák a közelben lévő színvonalas Mermel Étteremben fogyaszthatták el, majd jöttek a változatos délutáni programok: úszás, strandolás, mozizás, labdajátékok a sportpályákon, játszóterezés. A nap zárásaként finom uzsonnát is kaptak az elfáradt Samurai-os judokák…
A péntek délután pedig az övvizsga jegyében telt, akik lemaradtak az előző övvizsgáról, azok most pótolhattak, így újabb ügyes kis színes övesekkel gazdagodott a klub.
A Dan Kollegium szigorú vizsgabizottsága előtt pedig a magasabb övfokozatokra (zöld, kék, barnaövre) készülő judokák adhattak számot tudásukról, mind gyakorlatban, mind az elméleti meghallgatáson. 16 vizsgázó zárta sikeresen a napot (3 zöld, 6 kék, 7 barna), akiknek ezúton is szívből gratulálunk. A legszebb technikai kivitelezéseket Joó Máté (barna öv), Dudás Morgan (kék öv) és Novák József (zöld öv) mutatták be, valamint külön elismerés járt Havasi Bálintnak, aki kiváló uke-ként segítette társai felkészülését és vizsgáját. Három judokánk majd az ősz folyamán kap még lehetőséget a Dan kollégium előtt vizsgázni, ők sajnos ezen a héten nem tudtak eljönni és felkészülni a vizsgára.
Fotók a táborról, övvizsgákról a Facebook oldalunkon és Havasi Viktor Google+ (melyet a galéria menüpont alatt értek el) weblapjain láthatóak.