TÁMOGATÓINK / PARTNEREINK

A honlapot készítette és szerkeszti:
Havasi Marcell
Copyright 2018. © Samurai Judo Club.
Minden jog fenntartva.

Edzésleírások

Tekintettel az új edzőhelyszíneinkre, az új edzéselosztásra és időpontokra, egy kis segítséget adnánk, melyik edzőnél,melyik termünkben,milyen időpontokban, milyen korosztálynak, milyen edzésmunka várható.

HAVASI VIKTOR/FRIDRICH ANNAMÁRIA:
Versenyző csoport (Samurai-Dojo-XI.Soproni út 19.)
Hétfő-Szerda 16.00-17.30, kedd-csütörtök 07.00-08.00 és péntek 17.30-19.00:

Elsősorban a versenyezni vágyóknak, illetve a haladóaknak (min.1-2 éve judózó), kifejezetten versenyjudó edzés, versenytechnikai (tradicionális és a legújabb állás, földharc, fogásharc) képzés, keretedzésekre felkészítés, versenyekre való előkészítés, küzdelmi edzése, versenyeztetés. A gyerekek megtanulják az önfegyelmet, a kitartást, növekszik a küzdőszellemük, valamint mind fizikálisan, mind pedig mentálisan komoly megerősítésben van részük.
Havasi Viktor a Testnevelési Egyetemen végzett judó szakedző, a jelenlegi válogatott keretedzések rendszeres résztvevője, még mindig aktívan judózik. Feleségével, Annamáriával (olimpiai bíró) együtt egykori válogatott versenyzők, "A" kategóriás nemzetközi versenybírók. Az év nagy világversenyein versenybíróként is szerepelnek, így testközelből tapasztalják a legújabb versenytechnikákat, fogásokat. Edzői múltjuk mellett a saját négy –szintén judózó - fiaik is segítenek abban, hogyan lehet kezelni humorral és egyúttal határozottsággal a kisebb és nagyobb gyermekeket.

CSIZMADIA ESZTER/NIZSALÓCZKI ERIK–Haladó iskolás csoport:
Kedd-Csütörtök 17.30-19.00 (Samurai Köböl Dojo XI.Köbölkút u.27.),
Haladó iskolás csoport Hétfő-Péntek 17.30-18.30 (Samurai Dojó Sopron u.19/A)

Haladó (min. 1 éve judózó) judokáknak, akik szeretnének tovább fejlődni,újabb övfokozatokat szerezni illetve később akár a verseny judó felé is elmozdulni. A változatos, vidám, erő-állóképességet is növelő edzéseken a gyerekek fejleszthetik és csiszolhatják judó technikai tudásukat.

NIZSALÓCZKI ERIK –Kezdő iskolás csoport:
Hétfő 17.30-18.30 és Szerda 16.30-17.30. (Samurai Dojó XI.Sopron u.19/A
Kezdő iskolás csoport: Kedd-Csütörtök 16.30-17.30. (Samurai Köböl Dojo XI.Köbölkút u.27.)

Azon kezdő, 6 év feletti judokáknak, akik szeretnének megismerkedni a sportággal, a judó testet, lelket, szellemet fejlesztő jótékony hatásaival. Eséstechnikai alapképzéssel kezdenek, majd judo dobástechnikákat és földharc technikákat tanulnak.
Erik bácsi egyetemi okleveles testnevelő tanár, judóedző, fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal rendelkezik a gyermek korosztály edzésében. Óráin remekül vegyíti a játékot és a szigort, a szakmai követelést és a szerető odafigyelést.

CSIZMADIA ESZTER- Ovijudó:Péntek 16.30-17.30 (Samurai-Dojo-XI.Sopron út 19.)
Azon kisebb, 4-6 éves gyermekeknek, akik - sok játékkal egybekötve -szeretnének megismerkedni a sportággal, megtanulnak esni, megtanulják az alapokat és megtapasztalják a judó nagyszerű személyiségfejlesztő, formáló hatását.
Eszter néni - egyetemi okleveles, tapasztalt judó szakedző, akinek judóversenyzői múltja (első női magyar judó olimpikon, világbajnoki 5. helyezett, Universiade győztes, 3x Világkupa győztes, EB 7.helyezett) és szakmai hozzáértése, gyerekbarát, elfogadó hozzáállása garancia a minőségi nevelő munkához.

HAVASI IMRE/HAVASI VIKTOR/NIZSALÓCZKI ERIK- Felnőtt csoport
Kedd-Csütörtök: 17.30-19.00 (Samurai Dojo XI.Köbölkút u.27.)
Hétfő-Péntek-17.30-19.00 (Samurai-Dojo-XI. Soproni út 19.)

Kezdő, középhaladó, haladó judokáknak, alapok megismertetése, judotechnikák átismétlése, fejlesztése. Erősítés, állóképesség növelés, övvizsgákra, esetleg amatőr versenyekre való előkészítés. Ehhez Imre bácsi fél évszázados tapasztalata, válogatott versenyzői és aranykoszorús szakedzői judós múltja a garancia